Asics Gel-Ds Trainer OG Grijs

User's Forum for questions related to ESET NOD32 or ESET Smart Security.

Asics Gel-Ds Trainer OG Grijs

Postby 8hceqj2r » 19 Oct 2021 22:10

Image
Het GEL-DS TRAINER® OG-model, voor het eerst gelanceerd in 1995, was een Asics Schoenen Outlet vederlichte hardloopschoen die is gebouwd voor racedagen en hardlopers die veel kilometers maken. Begin met trainen in deze stijl met veters en bereid je voor op lange afstanden met minder bescherming. Van de GEL®-technologie-demping tot de flexibele DUOSOLE®-technologie, deze zijn de perfecte keuze om van de loopband naar de baan te gaan.

Het Japanse merk Asics komt van de Latijnse uitdrukking "anima sana in corpore sano", Ga hier. wat zich vertaalt naar "Als je tot God bidt, moet je bidden voor een gezonde geest in een gezond lichaam." Het merk bestaat al bijna 70 jaar, maar blijft minder populair buiten Japan en enkele grote Amerikaanse en Europese steden.

Maar wat het bedrijf aan populariteit en goedkeuringen uit Hollywood mist, wordt goed gecompenseerd door zijn cult-aanhang en immense goedkeuring Asics Gel-Ds Trainer OG Grijs onder hardcore atleten en sportliefhebbers die respect krijgen voor zijn ontwerpen van best beoordeelde prestatieschoenen ter wereld. Opgericht door Kihachiro Onitsuka, Onitsuka Co. Ltd. begon in september 1949 in Kobe, Japan met een visie om goede sportschoenen te creëren door de mensen te stimuleren door middel van sport.

Het bedrijf begon langzaam aan populariteit te winnen door basketbalschoenen Asics Schoenen Korting en ander sportschoenen te produceren. Op 21 juli 1977 fuseerde Onitsuka Tiger met GTO en JELENK tot een fabrikant van algemene sportuitrustingen Asics Corporation. Ondanks de naamswijziging wordt er nog steeds een vintage assortiment Asics-schoenen geproduceerd en internationaal verkocht onder het label Onitsuka Tiger.

https://www.triplesaledeals.com/
8hceqj2r
 
Posts: 3
Joined: 19 Oct 2021 21:55Return to ESET Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest